Overslaan en naar de inhoud gaan
Secundair onderwijs in
WaregemAnzegemAvelgem

Nieuws en events

Infomomenten

Bezoek onze campussen

Op 20 maart, 24 april en 28 mei 2021 nodigen we je graag uit op de verschillende campussen van de Sint-Paulusschool. Door de geldende coronamaatregelen gebeuren deze rondleidingen in de eerste plaats digitaal.

Lees verder
webinar

Herbekijk de webinar

Binnenkort maakt je zoon of dochter de overstap naar het secundair onderwijs? Dat is een grote stap in de ontwikkeling van je kind. Klik op lees verder en herbekijk de webinar.

Lees verder
Virtuele lessen sintpaulus school

Virtual classroom

Binnenkort staan jullie voor een grote uitdaging: de overstap naar het secundair onderwijs. We helpen je graag om een richting vinden die bij je past en waarin je geïnteresseerd bent.

Lees verder
Kerst

Sint-Paulusschool wenst u de vlucht vooruit!

Aan alle mensen onze warmste kerstwensen. Vol goede moed vliegen we samen een schitterend 2021 tegemoet!

Lees verder

Studieaanbod

Ben je op zoek naar een studierichting op een van onze campussen, of twijfel je tussen verschillende opties, bekijk dan snel ons aanbod in een handig overzicht.

Meer info
studieaanbod

Internaat

Op de 4 internaten van de Sint-Paulusschool leren we onze leerlingen op eigen benen staan. We bieden ondersteuning bij het studeren en we organiseren tal van sport- en ontspanningsactiviteiten.

Meer info
Internaat

Inschrijven en infodagen

Kom onze school ontdekken tijdens de verschillende infomomenten. Onze leerkrachten, opvoeders en directie beantwoorden met veel plezier al je vragen!

Meer info
Ons verhaal

Info coronavirus

De overheid heeft naar aanleiding van het coronavirus een aantal maatregelen uitgevaardigd. De algemene richtlijnen zijn: vermijd situaties waarbij veel mensen samenkomen en verminder contacten tussen een mogelijke besmette persoon.

Meer info
Meer dan een school

Webinar

Binnenkort maakt je zoon of dochter de overstap naar het secundair onderwijs? Dat is een grote stap in de ontwikkeling van je kind. Door de modernisering van het secundair onderwijs (gestart op 1 september 2019) is er wel een en ander veranderd in vergelijking met vroeger. Om een optimale keuze te maken voor een school en een richting, is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn. Zo wordt deze nieuwe start voor je zoon of dochter een heel positief gebeuren.

Herbekijk onze webinar van 25 februari 2021 hier opnieuw.