Overslaan en naar de inhoud gaan
Secundair onderwijs in
WaregemAnzegemAvelgem

Nieuws en events

dvdw2

Herbeleef de "Week van de Wetenschappen"

Wetenschap en technologie maken ons leven elke dag een beetje beter. Klik op lees verder en herbeleef de "week van de wetenschappen".

Lees verder
Jean-Marie Noreillie

Jean-Marie Noreillie met pensioen

Op 1 november gaat onze coördinerend directeur Jean-Marie Noreillie met pensioen. Van kort na de opstart van onze scholengemeenschap, nu de Sint-Paulusschool, zat hij (mee) aan het stuur van deze organisatie.

Lees verder
Oscar Verstraete

afscheid van eredirecteur Oscar Verstraete

We vernemen dat Oscar Verstraete, eredirecteur van de campus Hemelvaart, op 13 augustus is gestorven. Tot voor 15 jaar was hij achtereenvolgens leerkracht, adjunct-directeur en directeur aan het O.-L.-Vr.-Hemelvaartinstituut.

Lees verder
PLAY

Zit je in het 6de leerjaar?

Zit je in het 6de leerjaar? Dan maak je binnenkort een belangrijke keuze. Ontdek hier al onze mogelijkheden.

Lees verder

Studieaanbod

Ben je op zoek naar een studierichting op een van onze campussen, of twijfel je tussen verschillende opties, bekijk dan snel ons aanbod in een handig overzicht.

Meer info
studieaanbod

Internaat

Op de 4 internaten van de Sint-Paulusschool leren we onze leerlingen op eigen benen staan. We bieden ondersteuning bij het studeren en we organiseren tal van sport- en ontspanningsactiviteiten.

Meer info
Internaat

Inschrijven en infodagen

Kom onze school ontdekken tijdens de verschillende infomomenten. Onze leerkrachten, opvoeders en directie beantwoorden met veel plezier al je vragen!

Meer info
Ons verhaal

Info coronavirus

De overheid heeft naar aanleiding van het coronavirus een aantal maatregelen uitgevaardigd. De algemene richtlijnen zijn: vermijd situaties waarbij veel mensen samenkomen en verminder contacten tussen een mogelijke besmette persoon.

Meer info
Meer dan een school