Overslaan en naar de inhoud gaan

Webinar - 25 februari

webinar

Binnenkort maakt je zoon of dochter de overstap naar het secundair onderwijs. Dat is een grote stap in de ontwikkeling van je kind. Door de modernisering van het secundair onderwijs (gestart op 1 september 2019) is er wel een en ander veranderd in vergelijking met vroeger. Om een optimale keuze te maken voor een school en een richting, is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn. Zo wordt deze nieuwe start voor je zoon of dochter een heel positief gebeuren.


Omdat we de ontplooiing van je kind belangrijk vinden, nodigen we je graag uit op onze webinar. Hier krijg je een overzicht van ons aanbod op de 5 campussen secundair onderwijs van de Sint-Paulusschool. En we leggen ook uit vanuit welke pedagogische visie en met welke dynamische drive we werken.


Onze webinar wordt gegeven door coördinerend directeur Hilde Vanderdonckt. Tijdens de webinar zal een panel van opvoeders en leerkrachten aanwezig zijn van de verschillende campussen. Er kunnen tijdens de webinar vragen gesteld worden via chat.

Om alles vlot te laten verlopen vragen we om via onderstaande link een plaatsje te reserveren.

Kan je er niet bij zijn, geen nood. We voorzien nadien een compilatie van onze webinar op onze website.

Klik hier om er bij te zijn: registreren.