Inschrijven

We gidsen je graag rond op onze campussen

De infodagen zijn achter de rug toch blijven we zoveel mogelijk inzetten op individueel contact met een rondleiding op de campus. Klik verder naar onder op deze pagina op de campus(sen) van je keuze en bekijk het aanbod. Vooraf inschrijven is wenselijk, maar is niet op elke campus nodig.

Wil je liever nog niet langskomen, dan komen we ook graag naar jullie toe in een telefoongesprek of via onze campusgidsen. 

Brochures per campus: 

Campus College - 056 60 24 68, Campus Hemelvaart - 056 60 63 43, Campus VTI - 056 60 14 62, Campus Sint-Vincentius (Anzegem) - 056 69 45 30, Campus Sint-Jan Berchmans (Avelgem) - 056 64 42 12

Ik heb een specifieke zorgvraag

Tijdens een persoonlijke ontmoeting is het veel makkelijker om het samen te hebben over jullie eigen persoonlijke zorgvraag voor je zoon of dochter. Ook al is dit niet haalbaar op een digitaal aanmeldingsformulier, toch engageren wij ons om met ons zorgteam te luisteren naar al jullie vragen.

Zoals jullie kunnen merken, beste ouders en leerlingen, we staan wel degelijk klaar om jullie te begeleiden en te helpen om deze zo belangrijke stap naar het secundair onderwijs te maken. Wees welkom!