Overslaan en naar de inhoud gaan

Word jij onze nieuwe medewerker?

vacature

Wil je als leerkracht aan de slag in een bloeiende school, met een ruimstudieaanbod in zes campussen in Waregem, Anzegem en Avelgem? Dan ben jij de leerkracht die we zoeken:

Campus Sint-Jan Berchmans

  • Master Latijn voor 13 uur Latijn (1ste graad en 5de jaar) nog zeker tot 12/2/2020
  • Opvoeder 29/36 nog zeker tot 21 februari

Interesse? Neem contact op met campus Sint-Jan Berchmans op het nummer 056 64 42 12.


Campus Sint-Vincentius

Campus Sint-Vincentius is op zoek naar een gemotiveerde leerkracht voeding-verzorging voor een fulltime lesopdracht tot eind april met kans op verlenging. Voor meer info of sollicitaties: mail naar sintvincentius@sintpaulus.eu.


Campus Hemelvaart

Sint-Paulusschool campus Hemelvaart is op zoek naar een leerkracht godsdienst. Het is een lesopdracht met ondersteuning door twee coaches en vakondersteuning door de collega’s. Periode: 03 februari 2020 - 14 februari 2020

Interesse? Neem contact op met campus Hemelvaart via jens.vannieuwenhuyse@sgsintpaulus.eu.


Campus VTI-VIBSO

Campus VIBSO zoekt een leerkracht hout voor een voltijdse betrekking in de OV3-werking. Naast vakmanschap is de pedagogische bekwaamheid en de omgang met de doelgroep zeer belangrijk. Er is kans op verlening van de opdracht na een positieve evaluatie.

Campus VIBSO zoekt binnen de opleiding grootkeukenmedewerker een leerkracht voor een voltijdse betrekking in de OV3-werking. Naast kennis van grootkeuken/ HACCP is de pedagogische bekwaamheid en de omgang met de doelgroep zeer belangrijk.

Interesse? Neem contact op met campus VIBSO op het nummer 056 60 01 35