De Sint-Paulusschool triomfeert!

wiskunde

Wat zijn we trots op onze getalenteerde leerlingen! Uit maar liefst 12.000 deelnemers won Quinten Missiaen uit campus SJB de Vlaamse Wiskunde Olympiade en dit weekend kon Floris Dewaele uit diezelfde campus ook de Vlaamse Geografie Olympiade op zijn naam schrijven. Hij won daarmee een ticket naar de internationale finale in Dublin deze zomer.

Ook campus Hemelvaart levert enkele primussen af: Lina Benoit behaalde brons bij de Junior Olympiade Natuurwetenschappen en Ruben Spits werd Arpinaat, de winnaar van de Cicero-wedstrijd, een prestigieuze wedstrijd in klassieke talen.

Bovendien zette campus VTI een fantastische prestatie neer door de top 10 te halen in de Greenpower Challenge, een leerrijk en uitdagend project waarbij de leerlingen een elektrische auto ontwierpen, bouwden en een knappe race aflegden op het circuit van Zolder. 1L4 uit campus College mocht de finale van de Whizzkids, een scholenwedstrijd rond ICT-vaardigheden, gaan spelen in Walibi. Na een prachtige dag kregen ook zij de trofee mee naar huis uit handen van de minister van onderwijs, Ben Weyts.

slide slide slide