Ons internaat

Onze 4 Sint-Paulusschool internaten

Aanmelden voor het internaat? Dit kan je via onderstaande knop!

Op de infodagen van 9 maart en 31 mei zetten ook onze internaten de deuren open! Een bezoekje brengen, een rondleiding krijgen? Dat kan!

Contacteer daarvoor de coördinator van de vestigingsplaats naar keuze:

Woon je ver van de school of heb je een moeilijke verbinding met het openbaar vervoer? Of misschien heb je voordeel bij een duidelijke structuur en degelijke studiebegeleiding? Verlang je naar leuke ontspanningsactiviteiten en hechte vriendschapsbanden?

Dan is ons internaat misschien wel iets voor jou!

Het internaat van de Sint-Paulusschool bevindt zich op 4 vestigingsplaatsen in het centrum van Waregem (campus VTI, campus Hemelvaart, campus College en Vijfseweg), en heeft een totale capaciteit van 237 kamers. Hier begeleiden we jongens en meisjes in hun ontwikkeling van prille tieners naar zelfstandige jongvolwassenen, uiteraard met aandacht en zorg voor de individuele noden. Ze vinden bij ons een plek, een tweede thuis, waar ze samen leven, samen leren, samen ontspannen, en dit in een veilig en warm klimaat, met professionele pedagogische ondersteuning.

Aanmelden voor het internaat voor schooljaar 2024-2025 kan via deze link.

Naast enkele persoonsgegevens vragen we je jouw voorkeur voor vestigingsplaats door te geven. Let op, dit is geen definitieve inschrijving. De toewijzing van de vrije plaatsen in het internaat gebeurt na afloop van de aanmeldingsprocedure van de school. Ten laatste 21 mei 2024 krijg je te horen of er een kamer beschikbaar is voor jou.

De internaten zijn gevestigd op onderstaande locaties in Waregem:

Vestigingsplaats Vijfseweg

  • Vijfseweg 2, Waregem

 

internaat@sintpaulus.eu

Vestigingsplaats VTI

  • Toekomststraat 75, Waregem
  • Broekstraat 6, Waregem

internaat@sintpaulus.eu

Vestigingsplaats College

  • Stationsstraat 85, Waregem

 

internaat@sintpaulus.eu

Vestigingsplaats Hemelvaart

  • Keukeldam 17, Waregem
  • Guido Gezellestraat 53, Waregem

internaat@sintpaulus.eu