Nieuws en events

news image

Infomomenten 2022

Benieuwd naar een studierichting in één van onze campussen na het zesde leerjaar? Klik dan op "Lees verder" voor de infomomenten in jou gemeente of stad
news image

Herbekijk de webinar

Binnenkort maakt je zoon of dochter de overstap naar het secundair onderwijs? Dat is een grote stap in de ontwikkeling van je kind. Klik op lees verder en herbekijk de webinar.
news image

Virtual classroom

Binnenkort staan jullie voor een grote uitdaging: de overstap naar het secundair onderwijs. We helpen je graag om een richting vinden die bij je past en waarin je geïnteresseerd bent.
news image

Herbeleef de "Week van de Wetenschappen"

Wetenschap en technologie maken ons leven elke dag een beetje beter en soms ook anders. Klik op lees verder en herbeleef de "week van de wetenschappen".
news image

Jean-Marie Noreillie met pensioen

Op 1 november gaat onze coördinerend directeur Jean-Marie Noreillie met pensioen. Van kort na de opstart van onze scholengemeenschap, nu de Sint-Paulusschool, zat hij (mee) aan het stuur van deze organisatie.
news image

Zit je in het 6de leerjaar?

Zit je in het 6de leerjaar? Dan maak je binnenkort een belangrijke keuze. Ontdek hier al onze mogelijkheden.
news image

Sint-Paulusschool steunt strijd tegen corona

Het hoeft niet meer gezegd: we moeten er alles aan doen om ons zo goed mogelijk te beschermen tegen de verspreiding van het coronavirus.
news image

Word jij onze nieuwe medewerker?

Wil je als leerkracht aan de slag in een bloeiende school, met een ruim studieaanbod in zes campussen in Waregem, Anzegem en Avelgem? Dan ben jij de collega die we zoeken.
news image

We komen naar jou toe!

Binnenkort maakt je zoon of dochter de overstap naar het secundair onderwijs: dat is een grote stap in de ontwikkeling van je kind.
news image

Geef om haar

In mei slaan campus Hemelvaart en campus College de handen in elkaar voor de actie van Think Pink, Geef Om Haar.
news image

1 school, 1 website

Sinds vorig jaar werken de katholieke secundaire scholen in Waregem, Anzegem en Avelgem nog nauwer samen.